Tudnivalók az apartmanokról

Probléma esetén magyar nyelvű Partnerünk elérhetősége: Mészáros Endre +38 598 924 67 04 (Sallay Gáborra kell hivatkozni, díjszabása egyedi, az apartman ára nem tartalmazza, a felmerült probléma mérlegelése és elintézése után kerül elszámolásra, érdeklődjön Partnerünknél)

Amit vinni kell itthonról: ágyneműhuzat, törülköző, személyes használatú, vagy egyedi igényeket kielégítő eszközök.

Meleg víz használata: a fürdőszoba falán található 3 kapcsoló. Az egyik a világítás, a másik a ventilátor, a harmadik a vízmelegítő (kicsi, hordó alakú jel). Meleg víz használata előtt 20 perccel elég bekapcsolni majd, amikor már nem kell, kérem, kapcsolják le!

Kérjük, ne használja egyszerre a bojlert, a klímát, a mikrót és a főzőlapot, mert túlterhelheti a hálózatot és kimegy a teljes ház biztosítéka, amit csak az áramszolgáltató tud visszakapcsolni! Így Önmagát és nyaraló Társait is sok kellemetlenségtől kíméli meg.

A teraszról a bútorokat kérjük, a nyaralás végeztével helyezzék vissza a nappaliba. A „P” jelű apartman tetőteraszának rattan bútorainak párnáit, minden este kérjük levinni a védett külső nappaliba, hogy este meg ne ázzon, vagy el ne vigye a szél. Ha napozásra használják, úgy terítsék le egy fürdőlepedővel!

Nyaralás után, kérjük tisztán elhagyni a lakást.

Nem baj, ha eltörik egy pohár, vagy tányér, vagy bármilyen használati tárgy, csak kérjük pótolni, hogy a következő nyaralónak ne okozzanak kellemetlenséget.
Kérjük, jelezze azonnal, ha valami hiányosságot észlel, beleértve a(z) UPC vevőkártyát, távirányítókat (3 db. / lakás – TV, UPC, klíma). Így meg tudjuk határozni, hogy kinél történt és ki okozta korábban a problémát.

A lakásokat kérjük, a távozási napon 10 óráig elhagyni.
A lakásokat, érkezési napon 12 órától lehet elfoglalni.

A csapvíz csak főzéshez és fürdéshez használható, ivóvízként nem, mert bár teljesen tiszta, de a tenger közelsége miatt enyhén sós.

Kérjük távozáskor a hűtőszekrény ajtaját nyitva hagyni és kikapcsolni! (Esetleg kihúzni a falból)

A szemetet szemeteszsákokban kell összegyűjteni és a ház mellett, az érkezési oldalon lévő zöld kukába kell dobni. Minden kedden és pénteken viszik el a szemetet, melyet reggel, vagy előző nap este kérjük, húzzanak ki az érkezési oldal sarkához, mert csak onnan viszik el. Ne várjanak egymásra, mert ott marad a szemét és büdös lesz! Mindegy, hogy ki húzza ki.

Az ablakokat távozáskor kérjük hagyják nyitva „bukóra” és a redőnyt engedjék le teljesen úgy, hogy ne zárjon le, hanem „lyukacsos” maradjon.

Amennyiben az edényeket, tányérokat, poharakat és evőeszközöket átviszik egyik lakásból a másikba, úgy nyaralás végeztével vigyék vissza eredeti helyükre, mert az utánuk jövőknek nem lesz elég felszerelésük!Kérjük, hogy a lakásokban NE DOHÁNYOZZANAK! Dohányzásra alkalmasak a nyitott teraszok. („P” jelű lakásban a tetőterasz!) Ezt kérjük különös gondossággal betartani, mert a lakások átveszik a füstöt és büdösek lesznek a bútorok, ágyneműk,…

Virtuális Séta
 
ADRIA - Vir sziget
 
Szállásfoglalás:
+36 (30) 9451-803
Virtuális Séta

ADRIA - Vir sziget
 
Szállásfoglalás:
+36 (30) 9451-803
sallaygabor@t-online.hu
Részletek"E"-apartman
Virtuális Séta

ADRIA - Vir sziget
 
Szállásfoglalás:
+36 (30) 9451-803
sallaygabor@t-online.hu
Részletek